2011. május 24., kedd

Katona Zsuzsa: Üzenet az ezredvégről - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Üzenet az ezredvégrőlA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
1999. december 30-án a magyar szellemi élet közel száz jeles képviselője gyűlt öszsze a Műcsarnokban, hogy az ezredforduló alkalmából üzenjen a távoli jövőbe. Üzenet az ezredvégről elgondolkodtató és szép gondolat: elgondolkodtató, mert tudjuk, hogy bár az utánunk következő nemzedék talán elolvassa üzenetünkét, de nem biztos, hogy meg is szívleli, és szép, mert jelzi az örök emberi optimizmust, hogy talán mégis... talán mégsem hiába írják le az üzenetet, az intelmeket, mégsem hiába fogalmazzák meg az aggodalmakat, a jövő szeretetteli féltését - Göncz Árpád ezekkel a sorokkal ajánlja az olvasók figyelmébe ezt a tartalmában is, kivitelezésében is igen szép és igényes, albumszerű kiadványt. Az oldalakon a nyilatkozókról készült fotómontázs látható, majd néhány szűkszavú, a munkásságukra vonatkozó adat igazít el. Ezután olvasható magyarul és angolul is az a gondolatsor, amelyet a nyilatkozó az utókor számára fontosnak tartott elmondani. Ezek a gondolatok olykor vidámak, olykor komolykodók, olykor pedig valóban magvas és megszívlelendő esszenciái a jövő emberének szánt üzeneteknek. Ascher Tamás, Békés Pál, Grunwalsky Ferenc, Jancsó Miklós, Kornis Mihály, Korniss Péter, Jókai Anna, Radnóti Sándor, Réz András, Spitzer Gyöngyi Soma, Tandori Dezső, Vekerdy Tamás és még sokan mások üzennek a jövő emberének, ám talán Jancsó Miklós mondatai fejezik ki a legfrappánsabban mindazt, amit az életről érdemes tudni: Mi az a betegség, ami nemi érintkezéssel terjed és biztos halálhoz vezet? - ???? - Az élet. Ezt üzenem nektek utódaim!. Az egyfelől komoly és magvas gondolatokat, másfelől szórakoztató írásokat közlő kötet nemcsak a megszólalók személyiségét tükrözi vissza eleven fényekkel, de a riport alanyok által kirajzolódik annak a magunk mögött hagyott évszázadnak (évezrednek) a szellemi sokszínűsége, amely egyértelműen az üzenetek része. Szép és ajánlásra érdemes munka nemcsak a jövőben, de a mában élő fiatalok és idősebbek is megmerítkezhetnek gondolataiban. ISBN: 963-00-4472-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 555 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 13:31
. Katona Zsuzsa: Üzenet az ezredvégről - Jelenlegi ára: 1 555 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése